Controller (4kpl), Kimara 2024

Kimara 2024 hakee joukkoonsa osaavaa ja tehokasta taloustiimiä. Haemme jokaiselle osa-alueelle omaa controlleria (yhteensä 5kpl) joka vastaa osa-alueensa budjetoinnista ja kulujen seurannasta. Pestin kesto on noin vuosi ja vaatii aikaa viikkotasolla muutaman tunnin.

Pestin kuvaus ja vastuualueet:

· Budjetointi: Vastuullasi on oman osa-alueesi budjetointi yhteistyössä osa-alueen johdon kanssa. Keräät tarvittavat tiedot ja varmistat, että budjetti on realistinen ja ajantasainen.

· Kulujen seuranta: Valvot ja seuraat oman osa-alueesi tuloja ja menoja. Seuraat säännöllisesti kulujen tilaa ja varmistat, että ne pysyvät budjetin puitteissa.

· Talouden kokoukset: Osallistut tiiviisti taloustiimin kokouksiin ja raportoit oman osa-alueesi taloudellisen tilanteen. Kokouksia on alkuun kerran kuukaudessa ja leirin lähestyessä kaksi kertaa kuukaudessa.

· Muut taloushallintaan liittyvät tehtävät: Tarvittaessa avustat myös muissa leirin talouteen liittyvissä tehtävissä.

Jos olet tarkka, analyyttinen ja sinulla on taloushallinnan haasteiden hallintaan tarvittava palo, on tämä tehtävä sinulle täydellinen. Controllerin tehtävässä pääset varmasti näkemään ja oppimaan aitiopaikalta millaista on suurleirin taloudenpito. Tule mukaan tiimiimme ja auta varmistamaan leirin talouden tehokas hallinta ja onnistunut toteutus.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä tarvittavat taidot ja kokemus:

· Kokemusta budjetoinnista, kulujen seurannasta ja taloushallinnasta, mieluiten partion tai vastaavan organisaation parista. Esimerkiksi lippukunnan rahastonhoitajana.

· Kykyä analysoida ja raportoida osa-alueesi taloudellista tilannetta.

· Tarkkuutta ja huolellisuutta numeroiden käsittelyssä sekä hyviä Excel-taitoja.

· Viestintä- ja yhteistyötaitoja.

Lisätiedot

Pesti alkaa lokakuussa 2023 ja se päättyy joulukuuhun 2024 mennessä. 


Lisää tietoa saat pestistä laittamalla viestiä tai soittamalla,

Oliver Sohlberg 

+345 45 1381377

oliver.sohlberg@partio.fi

Täytä hakemus