Jiraekspertti, Kimara 2024

Haemme Jira-experttiä (1 kpl) vastaamaan Kimara 2024 -piirileirillehankittavan projektinohjausjärjestelmän suunnittelusta, kehittämisestä ja jalkauttamisesta. Expertti toimii yksin tiiviissä yhteistyössä koko Rakennuttamisen ja Logistiikan (RakLo) ryhmän kanssa.

Pääset osaksi Rakennuttamisen ja logistiikan ryhmää, joka vastaa Kimaralla rakennuttamisesta, tavaralogistiikasta ja leirinaikaisen operaatiokeskuksen sekä palvelukeskuksen toiminnasta mukaan lukien näihin tarvittavien prosessien ja työkalujen suunnittelusta sekä toteutuksesta. Osana ryhmää pääset kokemaan piirileirin rakentamisen ja purkamisen aivan alustaloppuun asti aitiopaikalta. Toimimme yhdessä Palvelun osa-alueen kanssa ja tavoitteemme on tuottaa kaikkien aikojen parasta leiripalvelua.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tehtävät ja vastuut:

Kimaralla pääset vastaamaan tapahtumaan hankittavan projektinohjausjärjestelmän suunnittelusta, kehittämisestä ja jalkauttamisesta. Kehittämisessä tehdään tiivistä yhteistyötä kaikkien osa-alueiden kanssa ja lopputuotteen on tavoitteena saada jokaista osa-aluetta tukeva toiminnanohjausjärjestelmä myös tulevia suurtapahtumia varten.

Pääset tekemään yhteistyötä koko Kimaran organisaation ja osa-alueiden kanssa vastaten järjestelmän kehityksestä myös tulevia suurtapahtumia varten. Pestissä tulee tehdä vahvaa yhteystyötä muiden osa-alueiden mestarien kanssa.

Raportointi ennen ja jälkeen leirin kuuluu pestiin samaan tapaan kuin muissakin pesteissä.

Pestin aikana tarjottava tuki:

Sinulla on tukenasi rautaisen osaamisen omaava kokopalveluiden organisaatio. Rakennuttamis- ja logistiikkapäälliköt omaavat Kajolta kokemusta niin rakennuttamisesta kuin logistiikasta sekä operaatiokeskuksesta, joten pestiesimiehinäsi me autamme sinua onnistumaan!

Pestin kesto ja ajankäyttö:

Pestialkaa syksyllä 2023 ja päättyy syksyllä 2024 leirin loppuraportin palautukseen.

Ennen leiriä pesti vaatii viikoittaista ajankäyttöä ja kokouksiin osallistumista (n. 1krt/kk). Vähintään ensimmäinen tutustumiskokous on tarkoitus järjestää lähitoteutuksena, jonka jälkeen kokoustaminen painottuu ensisijaisesti etätoteutuksiin. Onneksi pääsemme viettämään myös live-seminaareja, joissa saamme nauttia toistemme seurasta kokonaisia viikonloppuja!

Odotamme, että sitoudut itse leirin lisäksi rakennus- ja purkuleiriin.

Pestissä tarvittavat taidot ja aiempi kokemus

Toivomme kokemusta leirirakentamisesta sekä aikaisempaa kokemusta Jiran, tai vastaavan toiminnanohjausjärjestelmän, käytöstä. Tehtävään sisältyy paljon yhteydenpitoa leiriorganisaation kanssa, joten ulospäinsuuntautuneisuus sekä oma-aloitteisuus on suureksi eduksi pestiä hoidettaessa.

Evon leirialueen tuntemus katsotaan eduksi.

Tässä pestissä aiempi partiokokemus on välttämätöntä.

Lisätiedot

Kuulemme mielellämme aikaisemmista kokemuksistasi ja omista toteutuksistasi eri leireillä!

Lisätietoja:

Anne Juutinen, Rakennuttamis- ja logistiikkapäällikkö

anne.juutinen@partio.fi

0400 678 109

Mika Honkanen, Rakennuttamis- ja logistiikkapäällikkö

mika.honkanen@partio.fi

040 517 0050


Täytä hakemus