Kalustoekspertti, Kimara 2024

Haemme Kalusto-experttiä (1 kpl) vastaamaan Kimara 2024 -piirileirille hankittavan kaluston hankinnoista. Expertti toimii yksin tiiviissä yhteistyössä koko Rakennuttamisen ja Logistiikan (RakLo) ryhmän kanssa.

Pääset osaksi Rakennuttamisen ja logistiikan ryhmää, joka vastaa Kimaralla rakennuttamisesta, tavaralogistiikasta ja leirinaikaisen operaatiokeskuksen sekä palvelukeskuksen toiminnasta mukaan lukien näihin tarvittavien prosessien ja työkalujen suunnittelusta sekä toteutuksesta. Osana ryhmää pääset kokemaan piirileirin rakentamisen ja purkamisen aivan alustaloppuun asti aitiopaikalta. Toimimme yhdessä Palvelun osa-alueen kanssa ja tavoitteemme on tuottaa kaikkien aikojen parasta leiripalvelua.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tehtävät ja vastuut:

Kimaralla pääset vastaamaan leirille hankittavan kalustonhankinnasta yhteistyökumppanien kanssa. Pestin vastuualueelle kuuluvat kaikki puolustusvoimilta saatava kalusto sekä erilaiset tapahtumateltat, joita alueelle tarvitaan lukuisia.

Pääset tekemään yhteistyötä niin puolustusvoimien sekä muiden Kimaran yhteiskumppanien kanssa vastaten puolustusvoimilta saatavan kaluston sekä erilaisten tapahtumatelttojen ja muiden varusteiden hankkimisesta ja koordinoinnista.

Pestissä tulee tehdä vahvaa yhteystyötä muiden osa-alueidenmestarien kanssa.

Raportointi ennen ja jälkeen leirin kuuluu pestiin samaan tapaan kuin muissakin pesteissä.

Pestin aikana tarjottava tuki:

Sinulla on tukenasi rautaisen osaamisen omaava kokopalveluiden organisaatio. Rakennuttamis- ja logistiikkapäälliköt omaavat Kajolta kokemusta niin rakennuttamisesta kuin logistiikasta sekä operaatiokeskuksesta, joten pestiesimiehinäsi me autamme sinua onnistumaan!

Pestin kesto ja ajankäyttö:

Pesti alkaa syksyllä 2023 ja päättyy syksyllä 2024 leirinloppuraportin palautukseen.

Ennen leiriä pesti vaatii viikoittaista ajankäyttöä ja kokouksiin osallistumista (n. 1krt/kk). Vähintään ensimmäinen tutustumiskokous on tarkoitus järjestää lähitoteutuksena, jonka jälkeen kokoustaminen painottuu ensisijaisesti etätoteutuksiin. Onneksi pääsemme viettämään myös live-seminaareja, joissa saamme nauttia toistemme seurasta kokonaisia viikonloppuja!

Odotamme, että sitoudut itse leirin lisäksi rakennus- ja purkuleiriin.

Pestissä tarvittavat taidot ja aiempi kokemus

Toivomme kokemusta leirirakentamisesta sekä erilaisten yhteistyökumppanien kanssa toimimisesta. Tehtävään sisältyy paljon yhteydenpitoa sekä yhteistyökumppanien että leiriorganisaation kanssa, joten ulospäin suuntautuneisuus sekä oma-aloitteisuus on suureksi eduksi pestiä hoidettaessa.

Evon leirialueen tuntemus katsotaan eduksi.

Tässä pestissä aiempi partiokokemus on välttämätöntä.

Lisätiedot

Kuulemme mielellämme aikaisemmista kokemuksistasi ja omista toteutuksistasi eri leireillä!

Lisätietoja:

Anne Juutinen, Rakennuttamis- ja logistiikkapäällikkö

anne.juutinen@partio.fi

0400 678 109

Mika Honkanen, Rakennuttamis- ja logistiikkapäällikkö

mika.honkanen@partio.fi

040 517 0050


Täytä hakemus