Kanavapäällikkö, Kimara 2024

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten partioleiri Kimara järjestetään Evolla heinä-elokuussa 2024. Me pidämme Kimaran, koska jokainen ansaitsee turvallisen ympäristön innostua, oppia ja kokea uutta.

Etsimme nyt kanavapäälliköitä viestinnän ja markkinoinnin tiimiin. Käynnistimme osa-alueen toiminnan bränditiimillä keväällä 2023 ja nyt rekrytoimme muita tiimejä. Viestinnässä ja markkinoinnissa vastaamme leirin markkinointikanavista, kuvaamisesta, viestinnästä leirin kohderyhmille ja erilaisille yhteisöille. Piirileirin ViMassa onnistumme mielekkäiden, ajallisesti ja tehtävällisesti rajattujen haasteiden parissa. Pyrimme siihen, että tehtävät, vapaaehtoisen taidot ja jaksaminen pestissä pysyvät tasapainossa.

Kanavien vastuulle kuuluu leirin tärkeimpien viestintä- ja markkinointikanavien hallinnointi, analytiikka ja kehitys. Markkinointistrategian kehittäminen ja kohderyhmälle ajankohtaisten kanavien hyödyntäminen. Somekanavien moderoinnista huolehtiminen ja kiusaamisen ehkäiseminen. Tiimin jäsenten tulee osata analysoida tuloksia ja hyödyntämään tietoa parantaakseen markkinointistrategiaa.

Tavoitteenamme on, että jokaista tiimiä johtaa kaksi päällikköä ja heille tulee mestareita ja eksperttejä tiimiin erilaisiin vastuutehtäviin. Päälliköille rajaamme oman vastuukokonaisuuden viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä. Tuemme vapaaehtoisten omaa kehittymistä ja jaksamista rekrytoimalla jokaiselle päällikkövastuussa olevalle tekijälle työparin, jonka kanssa voi jakaa vastuita ja saada tukea ajatusten sparrailuun. Pestaamme kaikki tekijät ja pestikeskusteluissa mietimme yhdessä ulkopuolista tukea asioihin, joissa tekijä haluaa erityisesti kehittyä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Päällikköpestit vaativat viikoittaista ajankäyttöä ja pidämme projektin aikana useamman seminaarin, jossa työstämme suunnitelmia yhdessä. Pestiin kuuluu omien tekijöiden rekrytointi ja pestaaminen. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkien tekijöiden jaksamiseen ja hyvinvointiin ja pidämme porukalla hauskaa tehdessämme leiriä. Pesti alkaa aikaisintaan syyskuussa ja päättyy marraskuussa 2024.

Lisätiedot

Katariina Aaltonen, 0503762160, katariina.aaltonen@partio.fi
Kari Keskitalo, 0505725677, kari.keskitalo@partio.fi

Täytä hakemus