Moninaisuuspäällikkö (2): osallistujahankinta ja saavutettavuus, Kimara 2024

Haluatko olla tekemässä partiota uusille kohderyhmille? Onko erilaisten kulttuurien huomioiminen sinulle sydämenasia? Haluatko varmistaa, että kaikkien on helppo tulla leirille? Tule kanssamme tekemään kaikille saavutettavaa leiriä!

Etsimme kahta moninaisuuspäällikköä. Voit hakea pestiä joko yksin tai yhdessä kaverisi kanssa. Päälliköt toimivat parina. Toisen vastuulla on uusien kohderyhmien osallistujahankinta ja toisen leirin saavutettavuuden varmistaminen. Moninaisuuspäälliköt tulevat johtamaan yhdessä noin kuutta eksperttiä.

Pestin avulla mahdollistat, että yhä useampi saisi partiosta uuden harrastuksen. Tavoitteenamme on mallintaa uutta osallistujahankintaa erityisesti maahanmuuttajataustaisiin kohderyhmiin.

Pääset oppimaan uutta erilaisista kulttuureista sekä tutustumaan erilaisiin monikulttuurisiin järjestöihin ja yhteistyökumppaneihin. Osallistujat osa-alueella pääset jakamaan omaa osaamistasi sekä oppimaan uutta leirielämän muotoilusta.

Haluamme tarjota kaikille sopivankokoiset pestit, jossa kukaan ei uuvu ja kaikki saavat tarvitsemansa tuen. Emme harrasta turhia kokouksia vaan pyrimme tehokkaaseen tekemiseen hyvällä huumorilla!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta. Toivomme hakijalta kykyä katsoa asioita boksin ulkopuolelta. Tärkeintä on kiinnostus monikulttuurisuuteen sekä moninaisuuteen liittyviin asioihin. Toivomme eri kulttuuritaustaisia ihmisiä myös tämän pestin hakijoihin. Pestissä pärjää parhaiten hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja verkostoitumiskyvyillä.

Pestin kesto 1,5 vuotta.

Lisätiedot

Kysy rohkeasti lisää soittamalla, savumerkeillä tai kirjekyyhkyllä. Voit hakea myös suoraan tätä pestiä :)

Jarkko “Jasu” Luusua (040 061 5790, jarkko.luusua@partio.fi)

Eerika Simoinen (040 745 6708, eerika.simoinen@partio.fi)

Täytä hakemus