PäPa Kiipeilytys helmikuu 2024

PäPan Kiipeilytoimikunta järjestää kerran kuussa kiipeilytyksen Liikuntamyllyssä, Myllypurossa. Päivä on torstai ja kellonaika on 18.00 – 19.30 ja 19.30 – 21.00. Yhdelle vuorolle max 15 hlö, jos ryhmässä on enemmän osallistujia, niin silloin varaatte molemmat ajat ja tulette paikalle porrastetusti.

Kiipeilytoimikunta veloittaa varusteiden kulukorvauksena 10€ / henkilö, max.150€ asti. Osallistujamäärää ei ole rajoitettu, mutta isolla ryhmällä joutuu jonottelemaan enemmän ja kerkiää kiivetä vähemmän. Kiipeilytykset on tarkoitettu kaiken ikäisille partiolaisille aina sudareista johtajiin asti.

Vuoron voit varata ryhmällesi sähköpostitse: jenni.lehtonen@partio.fi

HELMIKUUN KIIPEILYTYKSET VARATTU!

Ilmoita varauksessa seuraavat tiedot:

Lippukunta
Yhteyshenkilö, joka on tulossa kiipeilytykseen (nimi, sposti, puhelin),
Osallistujien määrä ja ikäkausi
Huomioitavat asiat (esim. epilepsia, tms.)
Osallistujien nimilista, lähetä kiipeilytyksen jälkeen: jenni.lehtonen@partio.fi (Piiri tarvitsee nimilistan laskutusta varten)

Ohje kiipeilytyskertaan saapumiseen:

Kiipeilyvarusteet (kengät, valjaat) saa lainaan paikan päällä ja pukuhuone liikuntamyllystä löytyy. Itse kullakin tulisi olla sisäliikuntaan sopivat vaatteet. Kiipeilykenkien kokoja löytyy huonosti pienille jaloille. Pienille kiipeilijöille (sudenpennut, nuoret tarpojat) suositellaan ottamaan mukaan sisäpelikengät tai sisätossut. Myös sukilla voi kiivetä mutta sitä ei suositella.

Maksu hoituu laskulla jälkikäteen – piiri laskuttaa lippukuntaa osallistujien määrän mukaan.

Tapaaminen klo 18 tai 19.30 kassan lähellä ”aulassa”, jossa on säilytyslokerot (oma lukko mukaan) tavaroille, ja siirtyminen tästä porukassa seinälle.

Huomioitavaa!

Kiipeilytyksien, laskeudutuksien ja muu kiipeilytoiminta pitää olla suunniteltua toimintaa. Kiipeilytoimikunnan tilaus pitää näkyä sekä ryhmän suunnitelmassa ja myös toimikunnan suunnitelmassa. Kun molemmilla osapuolilla on asia dokumentoitu niin toiminnassa on partiovakuutus voimassa.

Jokaisella joka osallistuu Kiipeilytoimikunnan järjestämään tapahtumaan pitää olla partion jäsenmaksu maksettu, koska tyypilliset tapaturmavakuutukset eivät kata kiipeilyä!