PäPa Tilauskoulutukset ja -työpajat syyskaudelle 2023

Tilauskoulutukset lippukunnan tarpeisiin räätälöidysti

Oli haasteenne mikä tahansa, piirin eri toiminnanalat jeesaavat parhaansa mukaan! Tilauspajat ja -koulutukset ovat 1–3 tunnin mittaisia räätälöityjä etä- tai livetapaamisia, joihin piiri etsii alan osaajan tukemaan, kouluttamaan tai sparraamaan lippukuntaa tarpeen mukaan. Tilauspajan voi tilata helposti ilmoportaan yhteydessä kolmesti vuodessa, eli 31.8., 30.11. ja 28.2. mennessä. Ilmo-lomakkeella on tarjolla esimerkkejä jo toteutetuista tilauskoulutuksista. Avoimessa kentässä voit myös kertoa toiveestanne ja tarkentaa millaiselle sisällölle juuri teidän lippukunnalle olisi tarve.

Tilatut koulutukset tai työpajat ovat lippukunnalle maksuttomia.
Livetapaamisissa lippukunta vastaa kokouseväistä, tilasta ja osallistujien kutsumisesta paikalle – etänä vain oman porukan kokoamisesta linjoille!

Tilauspyyntöjen käsittely alkaa ilmoportaan päätyttyä ja siihen varataan noin kaksi viikkoa. Huomioithan, että tilaajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse ja lippukunnalle järjestetään kontakti sopivaan kouluttajaan tai vetäjään. Lippukunta huolehtii itse yhteisen ajan sopimisesta ja järjestelyistä vetäjän/kouluttajan kanssa.

*Huomioithan, että tällä lomakkeella et voi tilata ensiapukursseja. Yksittäisiä EA-kursseja pyritään järjestämään vuosittain piirin kurssitarjottimen rinnalla tasapuolisesti eri alueilla ja ensiapukouluttajien resurssien mukaan. Tilausjonoa ja mahdollisuutta kurssiin voi tiedustella EA-toimikunnan puheenjohtajalta sasi.arponen@koudat.fi. (Hinta 30€/hlö tilauskurssina, koulutus ei sisällä ruokia eikä tiloja.)

Tilauskoulutuksen tai -työpajan tilaaminen syksylle tai talveksi "ilmoittautumalla" 31.8.2023 mennessä