Uusimaa & PäPa – Partiokouluttajakoulutus

Kurssi koostuu kahdesta koulutuspäivästä ja kurssin tehtävistä. Ensimmäinen osuus Partioasemalla 29.10. sekä toinen osuus Peurantuvalla 18.11. (Peurantuvalla on mahdollisuus myös saunoa ja yöpyä kurssiporukalla halutessaan.)

Kurssille ovat tervetulleita kaikki partiokoulutusta tekevät tai siitä kiinnostuneet ja mahdollisesti kouluttajiksi haluavat. Partiokouluttajakoulutus tarjoaa eväitä ROK-kouluttajille, taitokouluttajille ja partion koulutusjärjestelmän mukaisilla kursseilla kouluttaville.

Partiokouluttajakoulutuksessa syvennytään siihen millaista kouluttaminen partiossa on ja miten partiokoulutuksia järjestetään.

Kurssi keskittyy erityisesti koulutusrupeaman ja -kokonaisuuden kuten kurssin suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin. Kurssilla käydään läpi koulutusvuoden kulkua ja käytäntöjä kurssinjohtajan näkökulmasta. Lisäksi kurssilla harjoitellaan kouluttamista valmistelemalla kurssin aikana koulutusrupeama.

Partiokouluttajakurssilta saat kokemusta kouluttamisesta ja sparrausta kouluttajana toimimiseen niin lippukunnan kuin piirin kursseille.

Kurssin ennakkotietovaatimuksena on partiojohtajan peruskurssi.

Ilmoittaudu viimeistään: 22.10.2023

Osallistumismaksu: 35 €

Lisätietoja: Terhi Kanniainen, terhi.kanniainen@partio.fi. Ilmoittautumisasioissa piiritoimisto, uusimaa@partio.fi / 050 446 0057

Lisätietoa Partioaseman esteettömyydestä
Lisätietoa Peurantuvan esteettömyydestä

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hyvä olla, Katsomus, Lepo ja yöpyminen, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa