PERUTTU Uusimaa – Tarpojien taitopäivä (luovuustarppo)

Vipattaako tanssijalka? Sujuuko teatteri, musiikki tai kenties maukkaat loistoruuat? Tarpojien taitopäivässä on tänä vuonna aika päästää luovuus valloilleen! Tule ryhmäsi kanssa mukaan kokeilemaan mielikuvituksesi rajoja, kivaa ulkoilupäivää ja energistä tekemistä unohtamatta. 

Jokasyksyinen tapahtuma kokoaa yhteen uusmaalaiset tarpojat, tällä kertaa luovuustarpon pariin. Taitopäivä sopii kaikille tarpojaikäisille, riippumatta siitä, onko luovuustarppo jo tehty vai vasta suunnitteilla. Sen voi hyödyntää päätösmajakkana tai pohjustuksena tulevaan tarppoon.

Tarpojan voi ilmoittaa tapahtumaan joko huoltaja, täysi-ikäinen ryhmänjohtaja, johtokolmikon jäsen tai jäsenrekisterinhoitaja. Mikäli ilmoittaja ei ole huoltaja, täytyy ilmoittajalla kuitenkin olla huoltajan lupa.

Ilmoittaudu viimeistään: 10.9.2023

Osallistumismaksu: 17 €

Lisätietoja: Sanna Suur-Uski, sanna.suur-uski@partio.fi. Ilmoittautumisasioissa piiritoimisto, uusimaa@partio.fi / 050 446 0057

Tracker Scouts (12-15-year-olds) from all over the District come together to meet their peers and have fun with the theme "creativity"!

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Tapahtuma, Hyvä olla, Katsomus, Ohjelma, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa