Kaksi partiolaista näyttää adventtikalenteria.

Osta adventtikalenteri viimeistään 5.12.!

Adventtikalenterien myyntituotto käytetään kokonaisuudessaan partiotoimintaan, ja suurimman osan siitä saavat kalentereita myyneet partion paikallisyhdistykset, eli lippukunnat. Adventtikalenteri maksaa 10 euroa.

Adventtikalenteri.fi
Joulupukki.

Tarvitsetko joulupukin jouluksi?

Partiolaisten joulupukkipalvelut ovat huippusuosittuja vuodesta toiseen! Ilmoitamme niistä joulupukkipalveluista, joita alueemme lippukunnat tarjoavat – ota siis suoraan yhteyttä lippukuntaan.

Tarjoaako lippukuntanne joulupukkipalveluita? Ilmoita siitä PäPan viestinnän työntekijä Susalle (susanna.ronkainen@partio.fi), niin pääsette joulupukkipalveluiden listalle!

Lippukuntien joulupukkipalvelut

Partio- ja joulumyyjäisiä pääkaupunkiseudulla

Monet lippukunnat järjestävät myös joulumyyjäisiä, joista saaduilla varoilla tuetaan paikallista partiotoimintaa. Ilmoitamme niistä partiomyyjäisistä, joita alueemme lippukunnat järjestävät ja joulumyyjäisistä, joista alueemme lippukuntia löydät.

Onko lippukunnallanne partiomyyjäiset tai osallistutteko joulumyyjäisiin? Ilmoita siitä PäPan viestinnän työntekijä Susalle (susanna.ronkainen@partio.fi), niin pääsette myyjäislistalle!

Partio- ja joulumyyjäiset

Onko lippukunnallanne joulupalveluita?

Tarjoaako lippukuntanne joulupukkipalveluita, järjestättekö myyjäisiä tai ehkä myytte joulukuusia tai -kortteja? Ilmoittakaa joulupalveluistanne PäPan viestinnän työntekijä Susalle (susanna.ronkainen@partio.fi), niin pääsette joululistalle!

Sivuston kuvat: Netta Hautamäki ja Alex Inkiläinen