Ehdota vuoden 2023 toimivaa pääkaupunkiseutulaista partiojohtajaa ja uutta aikuista

Piirihallituksella on ilo julistaa vuoden toimivan pääkaupunkiseutulaisen partiojohtajan ja vuoden uuden aikuisen kunniamainintojen haut avautuneeksi. Tunnusten ehdottaminen on pyritty tekemään ehdottajalle mahdollisimman helpoksi. Kurkkaa siis lomake ja naputtele hakemukset vaikka samalta istumalta!

Vuoden toimiva pääkaupunkiseutulainen partiojohtaja 2023

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset antaa vuoden toimiva partiojohtaja -kunniamaininnan vuosittain yhdelle pääkaupunkiseutulaiselle partiojohtajalle.

Vuoden toimivaksi partiojohtajaksi voi kuka tahansa ehdottaa ketä tahansa pääkaupunkiseutulaista partiojohtajaa. Tänä vuonna toimivan pääkaupunkiseutulaisen partiojohtajan valinnassa painotetaan moninaisuuden, kestävän kehityksen ja/tai Sanoista tekoihin -ohjelmapainotuksen huomioivaa toimintaa.

Ehdotettu partiojohtaja on ehkä toiminnassaan huomioinut saavutettavuuden teemoja, kuten taklannut taloudellisen osallistumisen haasteita, hän on voinut hyödyntää Helppo tulla -tunnusta, hän on voinut huomioida lasten ja/tai aikuisten erityisiä tarpeita tai ehkä hän on edistänyt toiminnallaan kestävää kehitystä. Huomioithan, että ehdotettavalta partiojohtajalta ei edellytetä kaikkien edellä mainittujen teemojen hallitsemista, yksikin riittää.

Ehdota vuoden toimivaa pääkaupunkiseutulaista partiojohtajaa 2023 31.7. mennessä.

Vuoden uusi aikuinen 2023

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset antaa vuosittain yhdelle pääkaupunkiseutulaiselle aikuiselle vuoden uusi aikuinen -kunniamaininnan. Ehdota partion viimeisen viiden vuoden sisällä aloittanutta tai pidemmän tauon jälkeen partioon palannutta aikuista vuoden uusi aikuinen -kunniamaininnan saajaksi.

Tänä vuonna vuoden uuden aikuisen valinnassa katsotaan eduksi se, että ehdotettava mahdollistaa nuorten toimintaa, hän on toiminnassaan kiinnittänyt huomiota jäsenpitoon tai hän on mahdollisesti aloittanut lippukunnassa uuden ryhmän. Huomioithan, että ehdotettavalta uudelta aikuiselta ei edellytetä kaikkien edellä mainittujen teemojen hallitsemista, yksikin riittää.

Ehdota vuoden uutta aikuista 2023 31.7. mennessä

Piirihallitus valitsee elokuun kokouksessaan vuoden toimivan pääkaupunkiseutulaisen partiojohtajan ja uuden aikuisen. Valinta julkistetaan SuperSemmassa syyskuussa! Pääset jättämään ehdotuksesi oheisten linkkien kautta. Viimeinen päivä ehdotusten jättämiselle on 31.7.2023.