Partioviikko

Pääkaupunkiseudulla partioviikko on vauhdikas tapahtumaviikko täynnä toimintaa eri ikäisille. Partioviikkoa vietetään keväisin viikolla, jolloin on partiolaisten suojeluspyhimyksen Pyhän Yrjön päivä. Yrjön nimipäivää vietetään vuosittain 23.4. 

Piirin järjestämät partioviikon tapahtumat tarkentuvat tälle sivulle aina Partioviikon lähestyessä. Seuraa myös oman lippukunnan tapahtumakalenteria, suunnitelkaa mitä järjestäisitte tai mihin osallistuisitte yhdessä Partioviikolla ja tutustukaa Pyhän Yrjön legendaan.

2024 Partioviikolla

23.4. tiistaina Pyhän Yrjön päivä

23.–25.4. Pop-up kolo, eli Poppari Kampin Narinkkatorilla. Luvassa on monipuolinen kattaus ohjelmapisteitä, joissa teemana on ”kaikki mukaan”. Pop up -kolo on auki tapahtumapäivinä klo 17:30-20:00 välisenä aikana ja ohjelma on tarkoitettu kaikille ikäkausille.

25.4. Maailman 12. Nopeimmat PT-kisat keskustassa aikuisille ja vaeltajille. Leikkimielinen ja rento minikisailu 3-5 hengen joukkueille johtajahuollon hengessä. Kisaan voit napata uudet aikuiset tai vaikka partiosta kiinnostuneen huoltajan tutustumaan partioon.

26.4. Pj-juhlaillallinen partiojohtajille Kampin Kiltasalissa. Aina on aihetta juhlaan ja erityisesti Partioviikolla. Kolmen ruokalajin illallinen, uudet ja vanhat kaverit sekä ripaus glamouria kevääseen.

27.4. ÖöTörmä, kutsuu päiväsarjojen piirimestaruuskisoihin Lauttasaareen. Ilmoita vartiosi mukaan kisailemaan 31.3. mennessä – tai lähde kisojen tekijäksi ja tule viettämään hauska päivä rastilla!

28.4. Partioparaati ja johtajakahvit Senaatintorilla ja Helsingin keskustassa. Partioparaati on hyvän mielen paraati, johon voi tulla juuri sellaisena kuin on. Pitipä lippukuntasi rumpusooloista tai hassuista hatuista, näytä se koko maailmalle! Partioparaatin jälkeen johtajaikäiset voivat kokoontua johtajakahveille Tuomiokirkon kryptaan.

Kuvat: Emma Lahtinen