PäPa Partiojohtajien juhlaillallinen


Nostetaan malja partiojohtajuudelle!

Partiojohtajien juhlaillallinen kokoaa PJ-valtakirjalliset juhlistamaan johtajuutta ja Partioviikkoa hienojen puitteiden äärelle 26.4. Partioviikon perjantaina.

Mikä olisikaan loistavampi tapa kerätä porukka kasaan ja lähteä yhdessä liikkelle. Kenties lippukuntakin voisi tukea osallistumista ja samalla kiittää ahkerimpia tekijöitään illalliskortilla! Kolmen ruokalajin illallinen, uudet ja vanhat kaverit sekä ripaus glamouria kevääseen.

Illalliskortin juhlaan pääset hankkimaan ilmoittautumalla tästä tapahtumaan.

Tämän vuoden kunniavieraina ovat PJ-kursseilta 7/2022-6/2023 valmistuneet ja PJ-valtakirjan tavoittaneet partiojohtajat sekä 3/2022-6/2022 kursseilta valmistuneet PJ-valtakirjan saaneet, jotka eivät viime vuonna ole vielä osallistuneet juhlaillalliselle. Juhlaillalliselle saapuville kunniavieraille illallinen on maksuton. Illan kunniavieraille toimitamme kutsun helmikuun aikana sähköpostitse kuksassa mainittuun sähköpostiosoitteeseen, mutta muistutathan kaveriasikin ja ilmoittautukaa ajoissa! Mikäli sinulla on kysyttävää kutsusta tai järjestelyistä otathan yhteyttä piirin toimistoon.

PJ-valtakirja tulee olla vahvistettuna illallisen kaikille avoimen ilmoittautumisen päättyessa 7.4.2024 mennessä. Poikkeuksena ovat kurssit 5-2023 kaupunki-iltakurssi sekä 6-2023 syyslomakurssi, joiden jälkitapaamisessa voi vielä ilmoittautua mukaan, mikäli valmistuu ja PJ-valtakirjahakemus jätetaan samaan aikaan.

Mikäli sinulle on epäselvää onko PJ-valtakirjasi tulossa/kunnossa, tarkista asia kurssinjohtajaltasi. Tämän lisäksi 27.3. järjestetään Valtakirjat kuntoon -ilta, mihin voit tulla selvittämään valtakirja-asioita jos PJ-kurssistasi on hieman pidempi aika. Valtakirjat kuntoon -iltaan voit ilmoittautua tästä.


Psst. Vaeltaja! Illallinen on oiva tilaisuus tulla oman vartion kanssa suorittamaan vaeltaja-ohjelman Hyvät tavat -aktiviteettia, kun PJ-valtakirja on hallussa.

Huomioithan, että 7.4. sunnuntaihin saakka illallisen peruminen on mahdollista kustannuksetta. Peruutussäännöt koskevat kaikkia ilmoittautuneita roolista riippumatta.


Juhlallista Partioviikkoa kaikille!

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Juhla, Hyvä olla

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa