Markkinointiapua tarjolla alkusyksystä avoimen tapahtuman järjestäville lippukunnille

Päivitetty 20.6.2023: Ilmoittautuminen markkinointipaketin saamiseksi on päättynyt, kiitos ilmoittautuneille. Jos ette ehtineet mukaan tähän junaan, ei hätää: piiri tukee elokuun loppupuolella ja syyskuussa järjestettäviä lippukuntien avoimia tapahtumia maksetulla mainonnalla sosiaalisessa mediassa, kun tapahtumat on ilmoitettu piiritoimistolle 30.7. mennessä. Ilmoitukset sähköpostilla: netta.hautamaki@partio.fi

Kevätkauden loppuessa lippukunnassa on hyvä siirtää ajatuksia hetkeksi tulevan kauden starttiin. Kaikille avoin partiokauden aloitustapahtuma tuo toimintaan uusia aikuisia ja lapsia. Kaikki päpalaiset lippukunnat, jotka ilmoittavat 20.6. mennessä piirille elo-syyskuun avoimen tapahtumansa, saavat markkinointipaketin. Paketti sisältää lippukunnille omaksi jäävän Partio-banderollin sekä aktiviteetti-ideoita ja partion esitteitä! Piiri myös mainostaa lippukuntien tapahtumia maksetulla mainonnalla sosiaalisessa mediassa.

Markkinointitapahtuman askeleet

1. Päättäkää tapahtuman konsepti

Järjestäisittekö tänä vuonna iltanuotion, retken, kahvinjakotempauksen tai metsäkinon? Kevyimmillään tapahtuma voi olla lippukunnan tai ryhmän aloitusilta, johon kutsutaan jäsenten lisäksi uudet partiosta kiinnostuneet!

Sovi johtajiston kanssa tapahtuman ajankohta, paikka ja konsepti. Lippukunnille on koottu valmiita partion markkinointitapahtumien konsepteja ideoinnin avuksi ja pohjaksi.

2. Ilmoittakaa tapahtuma 

  1. Luokaa tapahtuma Kuksaan ja
  2. Ilmoittakaa siitä piiritoimistolle sähköpostiin netta.hautamaki@partio.fi 

20.6. mennessä ilmoitettujen tapahtumien tietoja voi täydentää vielä jälkeenpäin. Ilmoitathan lopulliset tiedot kuitenkin viimeistään 1,5 viikkoa ennen tapahtumaa, jotta piiristä ei viestitä virheellistä tietoa.

Voitte käyttää tapahtuman luomiseen tätä Kuksa-tapahtumapohjaa (huom. kirjaudu ensin Kuksaan ja klikkaa sitten linkkiä, niin pääset pohjaan). Muista lisätä tapahtuman rinnakkaisjärjestäjäksi oma lippukuntasi. Tapahtumaa käytetään ensisijaisesti tietojen siirtämiseen piirin nettitapahtumakalenteriin, eikä sillä ole tarpeen kerätä ilmoittautumisia, ellei se ole välttämätöntä.

Piirille ilmoitetuista tapahtumista tehdään Facebook- ja Instagram-mainokset.

Ilmoittautuneet lippukunnat voivat noutaa markkinointipakettinsa Partioasemalta 7.8. lähtien.

3. Tarvikkeet kuntoon

Markkinointipaketin ohella voitte varata ja noutaa piiritoimistolta muita markkinointitavaroita, kuten teltan

4. Muistakaa myös viestiä tapahtumasta!

Muistilista lippukunnan viestintään markkinointitapahtumasta: 

  1. Viestikää tapahtumasta lippukunnan nettisivuilla ja somekanavissa.
  2. Kertokaa jäsenille, huoltajille ja partiotauolla oleville. Luokaa esimerkiksi Facebook-tapahtuma ja kutsukaa johtajiston voimin mukaan partiosta kiinnostuneet tuttavat.
  3. Kertokaa tapahtumasta kaupunginosanne Facebook-ryhmissä.
  4. Ilmoittakaa tapahtuma kunnan tapahtumakalenteriin ja muihin mahdollisiin kalentereihin.