PäPa mukana Vantaan Tubeconissa

Vaikuttajatapahtuma Tubecon järjestetään 13.5.2023 Vantaan Energia Areenalla ja Myyrmäen urheilupuistossa. Pääkaupunkiseudun Partiolaiset on mukana tapahtumassa omalla tapahtumapisteellä ja noin 30 talkoolaisen voimin.

Partion pisteellä voi ladata niin omia kuin puhelimen akkuja

Partion tapahtumapiste rakentuu Energia Areenalle ja on auki koko tapahtuman ajan klo 10–19. Pisteeltä voi napata itselleen karkkikipon kertomalla, mikä on oma päivän hyvä teko. Lisäksi pisteellä on mahdollista ladata puhelimen akkua.

– Pitkä messupäivä voi viedä mehut innokkaimmastakin kävijästä. Partion pisteellä pääsee ottamaan hetken rauhassa ja vaikkapa hengailemaan riippumatossa, kertovat Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Tubecon-yhteistyöstä vastaavat Perttu Alanne ja Alex Inkiläinen.

Partion oman pisteen lisäksi partiolaisia voi nähdä muissa vapaaehtoistehtävissä Tubeconia mahdollistamassa.

Partiota yhä useammalle

Partiotoiminnassa on vuosittain mukana noin 65 000 lasta, nuorta ja aikuista, joista noin 13 000 harrastaa partiota pääkaupunkiseudulla. Pyrkimyksenä on, että kuka vain voi aloittaa partioharrastuksen ja tulla mukaan toimintaan. Tubecon-yhteistyökumppanuus mahdollistaa tuhansien lasten ja nuorten tapaamisen yhden päivän aikana.

– Haluamme olla läsnä siellä, missä lapset ja nuoret muutenkin ovat. Partio on yhteisöllinen harrastus, jossa liikutaan luonnossa ja opitaan tekemällä itse. Tubecon-tapahtumapisteemme kautta partio näkyy ja kuuluu myös sellaisille lapsille ja nuorille, jotka eivät ole vielä mukana partiossa, Perttu ja Alex kuvailevat.

Tule moikkaamaan meitä partion tapahtumapisteelle 13.5. klo 10–19! Pisteemme sijaitsee Energia Areenan permannolla.