PäPa Akela- ja sampokoulutukset (pe-la)


Akela ja sampokoulutus (pe-la)

Kaikille akeloille ja sammoille tarjolla nyt vuorokauden tehopaketti pestin tueksi! Kurssin teemoina ovat lapsiryhmän ohjaaminen, sudenpentu/seikkailijaikäkauden ohjelma, turvallinen toiminta ja ryhmän haasteet.

Kurssi on erityisen tärkeä kaikille akeloille ja sudenpentujen ikäkausivastaaville (vastaava akela) sekä sammoille ja seikkailijoiden ikäkausivastaaville (vastaava sampo).
Myös uudet partiolaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan, jolloin ennen kurssia suositellaan osallistumista Tervetuloa partioon -koulutukseen tai vastaavien tietojen hallintaa esim. lippukuntakokemuksen myötä.


ESTEETTÖMYYS

Otathan huomioon, että monet ihmiset ovat allergisia tai eri tavoin herkistyneitä. Vältä voimakkaita hajusteita osallistuessasi tapahtumaan.

Koulutus järjestetään Yläkämpällä Kiljavan leirikeskuksessa. Leirikeskuksesta johtuen koulutus ei ole fyysisesti esteetön (ei invavessaa ja Yläkämpälle kuljetaan portaikkoa, johon ei ole hissiä tai luiskaa).
Leirikeskusten ja Partiokämppien esteettömyysraportteihin voit tutustua Partiokämpät.fi- verkkosivuillamme ja Yläkämpän osalta Kiljavan esteettömyysraporttiin.


Lisätietoja tarvittaessa piirin toimistolta: papa.toimisto@partio.fi/ 09 8865 1200.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hajuaisti, Hyvä olla, Lääkitys ja ensiapu

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa