PäPa Innosta uusi aikuinen mukaan toimintaan


Innosta uusi aikuinen mukaan toimintaan

Tämä koulutus on osa Uuden aikuisen polku lippukuntaan -teemailtoja. Teemaillat tarjoavat lippukuntatoimijoille konkreettisia ideoita ja työkaluja uusien aikuisten innostamiseksi toimintaan, lippukunnan valmiuteen ottaa uusi tyyppi mukaan joukkoon sekä uusien aikuisten sitouttamiseen lippukunnan arkeen.

Illoissa on klo 17.30 tarjolla pientä purtavaa ja klo 18.00 käydään päivän aiheeseen.

Osaan illoista on yksinkertainen ja suositeltava ennakkotehtävä, joka on pohjustaa illan asiaa ja on lippukunnalle suoraan käyttökelpoista materiaalia uusien aikuisten tavoittamiseksi.

Ilmoittauduthan 20.3. mennessä!Voit osallistuja yhteen tai useampaan iltaan. Tule nappaamaan teille sopivimmat ideat oman lippukuntasi hyödyksi!

Kevään aikana järjestettävät kolme teemailtaa ovat:
ESTEETTÖMYYS

Partioasema on esteetön tila. Huomioithan, että pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa saavuttaessa käynti Partioasemalle tapahtuu takapihalta hissillä. Hissin ulko-ovi on lukittu, joten mainitsethan tarpeestasi ilmoittautumisen lisätietokentässä, niin osaamme tulla avaamaan sinulle oven.

Otathan huomioon, että monet ihmiset ovat allergisia tai eri tavoin herkistyneitä. Vältä voimakkaita hajusteita ollessasi Partioasemalla. Kiitos, kun et ota lemmikkejä mukaan Partioasemalle.

Partioaseman tarkemman esteettömyysraportin löydät Partio.fi- verkkosivuilta.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hajuaisti, Hyvä olla, Lääkitys ja ensiapu

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa