PäPa Partiojohtaja-peruskurssi: Loppiaisen putkikurssi (1-2024)


Partiojohtaja-peruskurssi loppiaisena PJ-PK 1-2024 Kavalahden leirikeskuksessa

Perustavanlaatuinen partion rautaisannos, jolta saat valmiudet toimia partiojohtajana. Kurssin käynyt voi anoa PJ-valtakirjaa, jota vaaditaan useiden tapahtumien johtotehtävässä. Kurssi on 18-vuotta täyttäneille ja kurssille ilmoittaudutaan henkilökohtaisesti. Esitietovaatimuksena on Tervetuloa partioon -koulutus tai käytännössä opitut vastaavat partion perustiedot ja perusretkeilytaidot.

Partiojohtaja-peruskurssi on peruspaketti kaikesta siitä, mitä itsenäisesti toimivan partiojohtajan tarvitsee tietää. Kurssin aiheina on johtaminen, partion arvot ja menetelmät, lippukunnan toiminta, turvallisuus partiossa sekä tapahtumien johtaminen. Lisäksi kurssilla nukutaan vähintään yksi yö ulkona, jonka aikana voi harjoitella peruserätaitoja. Kurssi tarjoaa näistä aiheista perusteet, joita pääsee syventämään jatkokursseilla kuten lippukunnanjohtamiskurssilla, pestijohtajakurssilla tai ohjelmajohtajakurssilla.

Kurssi suoritetaan osallistumalla alku-, ja lopputapaamiseen, yhteen putkikurssiin 2024 loppiaisena, ja toteuttamalla omassa lippukunnassa johtamisharjoitus.

Huomioithan, että kurssi on kaikille täysi-ikäisille partiolaisille (K-18)
ja samasta lippukunnasta voi osallistua samalle PJ-kurssille korkeintaan kolme henkilöä yhtäaikaa.


Kurssi tai tapahtuma koostuu:

  • ennakkotapaamisesta 14.12.2023 Partioasemalla
  • putkikurssista loppiaisena Kavalahden leirikeskuksessa
  • lippukunnassa suoritettavasta johtamisharjoituksesta
  • jälkitapaamisesta vuoden 2024 aikana.

Partiojohtajaperuskurssi ei ole fyysisesti esteetön tilaisuus kurssiin kuuluvasta metsäosasta sekä Kavalahden leirikeskuksesta johtuen. Tutustu Kavalahden leirikeskuksen esteettömyysraporttiin tästä.

Ilmoittauduthan ajoissa, viimeistään 30.11. mennessä!

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hajuaisti, Hyvä olla, Lääkitys ja ensiapu, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa