PäPa Piirin Pyörteisiin

PIIRIN PYÖRTEISIIN -PEREHDYTYS 6.2. TIISTAINA KLO 17.30 PARTIOASEMALLA

Kiinnostaako pesti piirin luottiksena (luottamushenkilönä), kouluttajana, projektissa tai keikkaajana? Oletko jo vankasti mukana hommissa, mutta Piirin Pyörteissä -koulutus on käymättä tai luottiksille tarjotut järjestelmät, se mitä kaikkea tähän pestiin kuuluu, muut ryhmät, toimisto tai hyörinä Passalla tuntuu melkoiselta palapeliltä?

Piirin pyörteisiin -ilta tarjoaa nopsan perehdytyksen olennaiseen, vastauksia luottiksen perusjuttuihin, piirikoukeroihin ja vähän enemmän. Samalla on tilaisuus kysyä vapaasti asioista, jotka piirin toiminnassa ihmetyttää.

Koulutus alkaa Partioasemalla klo 17:30 ja päättyy noin klo 20.00.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.2. sunnuntaina. Koulutus on tarkoitettu Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piiripesteistä kiinnostuneille ja jo pestatuille luottiksille (luottamushenkilöille).


ESTEETTÖMYYS

Partioasema on esteetön tila. Huomioithan, että pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa saavuttaessa käynti Partioasemalle tapahtuu takapihalta hissillä. Hissin ulko-ovi on lukittu, joten mainitsethan tarpeestasi ilmoittautumisen lisätietokentässä, niin osaamme tulla avaamaan sinulle oven.

Otathan huomioon, että monet ihmiset ovat allergisia tai eri tavoin herkistyneitä. Vältä voimakkaita hajusteita ollessasi Partioasemalla. Kiitos, kun et ota lemmikkejä mukaan Partioasemalle.

Partioaseman tarkemman esteettömyysraportin löydät Partio.fi- verkkosivuilta.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hajuaisti, Hyvä olla, Lääkitys ja ensiapu

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa