PäPa PJ-valtakirjat kuntoon -ilta


Häämöttääkö kiikarissa kevään PJ-juhlaillallinen olisi mahtavaa päästä oman kurssin kanssa juhlistamaan tuoretta valtakirjaa! Ehkä PJ-valtakirjan hakeminen jäi joskus aiemmin ja nyt olisi sen aika tai uusi pesti kesäleirillä on jo sovittuna?

PJ-toimikunta Pulut järjestävät 27.3. Valtakirjat kuntoon -illan, jolloin otamme vastaan suullisia PJ-raportteja, autamme oman wogglen askartelussa, tsekataan yhdessä mihin vaiheeseen kurssi on jäänyt ja miten siitä edetään ja paljon muuta!

Iltaan voi myös palauttaa PJ-valtakirjahakemuksen mikäli haluaa varmistaa, että kaikki on kunnossa. Iltaan voi osallistua etukäteen sovittuun aikaan etänä tai livenä Partioasemalla.

Muistathan ilmoittautua 20.3. mennessä!

PS: Vinkkaa asiasta myös tutuille ja ota lippukunnassa niskasta sellaisia, joilla PJ-kurssi on käytynä, mutta raportointi on jäänyt johonkin ajatuksen ja allekirjoituksen väliin seilaamaan!ESTEETTÖMYYS PARTIOASEMALLA

Partioasema on esteetön tila. Huomioithan, että pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa saavuttaessa käynti Partioasemalle tapahtuu takapihalta hissillä. Hissin ulko-ovi on lukittu, joten mainitsethan tarpeestasi ilmoittautumisen lisätietokentässä, niin osaamme tulla avaamaan sinulle oven.

Otathan huomioon, että monet ihmiset ovat allergisia tai eri tavoin herkistyneitä. Vältä voimakkaita hajusteita ollessasi Partioasemalla. Kiitos, kun et ota lemmikkejä mukaan Partioasemalle.

Partioaseman tarkemman esteettömyysraportin löydät Partio.fi- verkkosivuilta.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hajuaisti, Hyvä olla, Lääkitys ja ensiapu

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa