PäPa Tilauskoulutuksen tai -työpajan tilaaminen kevätkaudelle 2024


Tilauskoulutukset ja -työpajat lippukunnan tarpeisiin räätälöidysti

Tilauspajat ja -koulutukset ovat 1–3 tunnin mittaisia räätälöityjä etä- tai livetapaamisia, joihin piirin ryhmät pyrkivät etsimään partiolaisen kouluttamaan tai sparraamaan lippukuntaa toiveen mukaan. Tilauspajan voi tilata ilmoportaan yhteydessä kolmesti vuodessa, eli 31.8., 30.11. ja 28.2. (29.2.) mennessä. Lomakkeella on tarjolla esimerkkejä jo toteutetuista tilauskoulutuksista. Avoimessa kentässä voit myös kertoa toiveestanne ja tarkentaa millaiselle sisällölle juuri teidän lippukunnalle olisi tarve.

TILAUSPROSESSI JA TYÖNJAKO

  • Tilauspyyntöjen käsittely alkaa ilmoportaan päätyttyä ja siihen varataan muutama viikko.
  • Tilaajaan ollaan yhteydessä Kuksassa mainittuun sähköpostiin ja lippukunnalle järjestetään kontakti sopivaan kouluttajaan tai vetäjään
  • Lippukunta jatkaa itse yhteisen ajan sopimisesta ja sopii tarkemmista järjestelyistä vetäjän/kouluttajan kanssa.
  • Livetapaamisissa lippukunta vastaa kokouseväistä, tilasta ja osallistujien kutsumisesta paikalle – etänä oman porukan kokoamisesta linjoille!
  • Tilatut työpajat ovat lippukunnalle maksuttomia.

HUOMIOITHAN SEURAAVAT SEIKAT:

  • Tilaustyöpajat ja -koulutukset eivät ole tarkoitettu lippukunnan riitatilanteiden tai akuuttien kriisien ratkomiseen vaan lippukunnan ja toiminnan kehittämiseksi sekä johtajiston osaamisen ja taitojen lisäämiseksi.
  • Tällä lomakkeella et voi tilata ensiapukursseja. Suosittelemme ensisijaisesti osallistumaan piirin yhteisille EA-kursseille!


Tilauskoulutusten ja -työpajojen toiveet loppukevääksi ja elokuulle "ilmoittautumalla" tästä Kuksaan 29.2.2024 mennessä.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hyvä olla

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa