SP Normitietoinen johtajuuskoulutus

Normitietoinen johtajuuskoulutus on uusi kurssi, joka on tehty Ruotsin partiojärjestö Scouternan koulutusmateriaalien pohjalta.

Pilottikurssille ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat lippukunnan, piirin tai keskusjärjestön johtamistehtävissä toimivat.

Koulutus on tarkoitettu niille, jotka haluavat tulla osallistavammiksi johtajiksi ja ymmärtää paremmin normitietoisia toimintatapoja. Tietoisuus normeista, yhteisöjemme usein ääneen lausumattomista ohjeista, säännöistä ja malleista avaa mahdollisuuksia muutokseen. Normitietoisella johtamisella kohtaamme paremmin uusia kohderyhmiä ja teemme aidosti avointa ja mukaan ottavaa toimintaa.

Tutustu normikriittisyyteen ja normitietoisuuteen enemmän: https://ihmisoikeudet.net/wp-content/uploads/2015/11/AlaOletaNormitnurin-1.pdf

Koulutus järjestetään Tampereella, Hämeen Partiopiirin toimistolla, johon on esteetön pääsy. Koulutus alkaa lauantaina klo 11 (kahvia tarjolla klo 10 alkaen) ja päättyy sunnuntaina klo 15. Majoitus järjestetään läheisessä Dream Hostellissa.

Koulutuksessa noudatamme Suomen Partiolaisten kasvisruokalinjausta.

Lämpimästi tervetuloa tälle kahden päivän pituiselle pilottikurssille!

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Tapahtuma, Hajuaisti, Hygienia, Hyvä olla, Katsomus, Lääkitys ja ensiapu, Lapsiperhe, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa