Uusimaa & PäPa – Nuori mieli -koulutus

Nuori mieli on Mieli ry:n rekisteröity koulutus, jonka tavoitteena on edistää lasten ja nuorten mielenterveyttä lisäämällä heidän parissaan toimivien aikuisten mielenterveystaitoja.

Koulutus antaa valmiuksia

– lasten ja nuorten mielen hyvinvoinnin tukemiseen
– mielenterveyden ongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen tunnistamiseen
– lapsen tai nuoren kohtaamiseen ja huolen puheeksi ottamiseen

Koulutuksessa käsitellään muun muassa mielenterveyden suoja- ja riskitekijöitä, vuorovaikutusta, tavallisimpia lasten ja nuorten mielenterveyden ongelmia, kriisejä ja kiusaamista. Koulutukseen kuuluu yksi lähiopetuspäivä sekä verkko-opiskelua. Osallistujat saavat itselleen kurssilta oppikirjan.

Piirin järjestämä kurssi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille, partiossa lasten ja/tai nuorten kanssa toimiville aikuisille. Kurssin aihepiirin vuoksi on tärkeää, että kurssin osallistujien oma elämä on tasapainossa.

Koulutuspäivä alkaa klo 10 ja loppuu klo 18.30. Päivän aikana tarjotaan lounas. Lähipäivän lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäistä työskentelyä Moodlessa.

Kurssille otetaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujille lähetetään kurssikirje noin kaksi viikkoa ennen koulutusta.

Ilmoittaudu viimeistään: 14.4.2024
Osallistumismaksu: ilmainen piirin tarjoama tapahtuma
Lisätietoja: Piiritoimisto, uusimaa@partio.fi / 050 446 0057

ESTEETTÖMYYS

Partioasema on esteetön tila. Huomioithan, että pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa saavuttaessa käynti Partioasemalle tapahtuu takapihalta hissillä. Hissin ulko-ovi on lukittu, joten mainitsethan tarpeestasi ilmoittautumisen lisätietokentässä, niin osaamme tulla avaamaan sinulle oven.

Otathan huomioon, että monet ihmiset ovat allergisia tai eri tavoin herkistyneitä. Vältä voimakkaita hajusteita ollessasi Partioasemalla. Kiitos, kun et ota lemmikkejä mukaan Partioasemalle.


Partioaseman tarkemman esteettömyysraportin löydät Partio.fi- verkkosivuilta.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hygienia, Hyvä olla, Lapsiperhe, Liikkuminen, Ohjelma, Raha, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa