Uusimaa & Päpa – Tervetuloa partioon -etäilta aikuisille verkossa

Oletko miettinyt, millainen harrastus partio aikuiselle oikeastaan on? Haluaisitko aloittaa mielekkään vapaaehtoistyön, josta saa itsekin elämyksiä? Kiinnostaako paluu partioon tauon jälkeen, mutta tunnet tippuneesi kärryiltä? Haluaisitko kuulla, mitä aikuiset partiossa tekevät tai minkälainen harrastus se olisi lapselle?

Jos olet miettinyt mitä tahansa edellisistä, tämä on tarkoitettu juuri sinulle. Tule mukaan aikuisille suunnattuun avoimeen ja ilmaiseen partion tutustumisiltaan!

Iltapäivän aikana sukelletaan partion maailmaan ja tutustutaan siihen, mitä partiossa tehdään. Tutustumisilta on myös mainio tilaisuus kysyä ne kysymykset, jotka partiossa ovat mietityttäneet. Illan sisältö perustuu Tervetuloa partioon -koulutukseen, joka on tarkoitettu aikuisena partion aloittavien perehtymiseen.

Tutustumisiltaan voit tulla linjoille mielenkiinnosta ilman minkäänlaista sitoutumista. Jos haluat aloittaa partion, voit illan päätteeksi jättää yhteystietosi tai ilmoittautua mukaan toimintaan. Yhtä hyvin voit myös vain kuunnella illan annin ja palata partion pariin joskus myöhemmin.


Voit tulla myös ilmoittautumatta mukaan.

Voit liittyä tapahtumaan napsauttamalla tästä.

 

Lämpimästi tervetuloa!

- - -

Searching for a new hobby? Welcome to Scouting is an introductory one evening online course to the traditions, scout method, age groups and scout terminology. The course is open for any adult interested in Scouting.


Ilmoittaudu viimeistään: 17.1.2024

Osallistumismaksu: piirin tarjoama maksuton tapahtuma

Lisätietoja: Anna Kröger, anna.kroger@partio.fi, 0456528853 

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Digitaalinen saavutettavuus, Hyvä olla, Kieli, Liikkuminen, Näköaisti, Raha

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa