Ilmoita syksyn avoin aloitustapahtuma piiritoimistolle 26.5. mennessä – lippukunta saa maksettua somemainontaa ja markkinointipaketin

Ennen kesäleireille suuntaamista on hyvä hetki suunnitella syksyn kaudenaloitus valmiiksi. Kutsukaa nyt jo mukaan lippukunnan jäsenet ja heidän huoltajansa. Kun teette tapahtumasta kaikille avoimen, hoidatte samalla uusien partiolaisten mukaan ottamisen.

Päättäkää aloitustapahtuman päivä ja paikka elokuulle (viikot 33–34) ja jakakaa ohjelman suunnitteluvastuut. Ohjelman suunnittelussa voi käyttää apuna uutta 20 rasti-ideaa sisältävää tapahtumarastipakettia partion materiaalipankista. (Materiaalipankkiin ilman tunnuksia > Kampanjat ja projektit > Materiaalit kauden aloitukseen).

Ilmoita lippukunnan avoin aloitustapahtuma piiritoimistolle

Päpalaisilla lippukunnilla on mahdollisuus 26.5. saakka ilmoittaa oma avoin aloitustapahtumansa piirille. Ilmoittamalla tapahtuman toukokuun 26. päivään mennessä, lippukunta saa piiriltä markkinointipaketin ja halutessaan maksettua somemainontaa tapahtumalleen.

Nyt on siis hyvä aika siirtää katseet hetkeksi syksyyn ennen odotettuja kesälomia, jotta sisäänotto on huipussaan uuden kauden alkaessa!

‌Muistathan, että piiriltä voi myös lainata markkinointimateriaalia tapahtumaan, kuten

  • ‌Markkinointitelttoja
  • Pisaralippuja ja banderolleja
  • Ulkopelejä
  • Taittopöytiä ja a-ständejä