Kimara kokoaa 5500 osallistujaa Evon metsiin

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten yhteinen kesäleiri Kimara järjestetään Evon retkeilyalueella Hämeenlinnassa 26.7.–3.8.2024. Kimara kokoaa yhteen 5500 leiriläistä.

Kimaran osallistujailmoittautuminen päättyi maaliskuussa, joten katseet voi nyt suunnata kohti kesän leiriä. Leirille on tulossa osallistujia paitsi pääkaupunkiseudulta myös muualta Suomesta. 5500 osallistujallaan Kimara on PäPan suurin piirileiri.

– Olen tosi iloinen siitä, että Kimaralle on tulossa näin hieno joukko osallistujia! Leirin valmistelut etenevät nyt keväällä kovaa vauhtia ja odotus myös meillä tekijöillä kasvaa. Toivottavasti jokainen leiriläinenkin pääsee innolla valmistautumaan kesän upeimpaan leirikokemukseen! leirinjohtaja Sanni Pohjannoro iloitsee.

Vielä ehtii mukaan

Jos leirielämä kutkuttaa, mutta ilmoittautuminen jäi tekemättä, voi leirille ilmoittautua vielä tekijäksi tai päiväleirille. Myös vierailupäivä tarjoaa mahdollisuuden tutustua leiritunnelmaan. Kimaran vierailupäivä järjestetään tiistaina 30.7.2024. Pääsylipun hintaan sisältyy yhteiskuljetus leirialueelle ja lounas leirin ruokalassa.  Vierailupäivän liput ovat nyt myynnissä Kimaran verkkokaupassa.

Toivottavasti jokainen leiriläinenkin pääsee innolla valmistautumaan kesän upeimpaan leirikokemukseen!

Leirinjohtaja Sanni Pohjannoro
Partiolaiset katsovat Kimaran verkkosivuja puhelimelta riippumatossa.
Kuva: Emma Lahtinen.