Urlus-Säätiö jakaa jälleen apurahaa

Urlus-Säätiö jakaa avustuksia partiotoiminnan toimintaedellytysten parantamiseen ja kehittämiseen vuodelle 2024.

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry ja Helsingfors Svenska Scouter rf julistavat haettaviksi Urlus-Säätiön avustukset lippukuntien toimintaedellytyksien parantamiseen ja kehittämiseen. Apurahaa voivat hakea Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n ja Helsingfors Svenska Scouter rf:n jäsenlippukunnat ja näiden lippukuntien taustayhteisöt.

Apurahoja myönnetään lippukunnan toimintaedellytysten parantamiseen, kuten kaluston uusimiseen, kämpän tai veneen korjauksiin tai näihin liittyviin kehityshankkeisiin. Anomuksesta tulee ilmetä tarkka yksilöinti tuettavasta hankkeesta ja sen vaikutuksesta lippukunnan toimintaan sekä hankkeen rahoitussuunnitelma. Yksittäistä hanketta tuetaan maksimissaan 5 000 eurolla.

Apurahaa haetaan vapaamuotoisella anomuksella, jonka pitää olla Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n toimistolla (Töölönkatu 55, 00250 Helsinki) perjantaina 17.11.2023 kello 16.00 mennessä (ko. päivän postileimalla toimitettu hakemus huomioidaan). Kuoreen tunnus Urlus-Säätiön apuraha. Halutessaan anomuksen voi toimittaa myös sähköpostitse simo.pynnonen@partio.fi.

Urlus-Säätiön toiveesta piiri ja HeSS kokoavat avustushakemukset ja toimittavat ne kootusti Urlus-Säätiölle, joka tekee päätöksen tuettavista hankkeista. Lippukuntien suoraan Urlus-Säätiölle toimittamia hakemuksia ei käsitellä.